Recepten

Katersoep met Italiaans temperament

Kater soep met Italiaans temperamentĀ 

Pasta soep, welke bestand is tegen elke kater. Neem je soepkom mee naar de braderie, want To trakteert. Soeppakket is ook te koop met recept in een tasje van To

Pannenkoeken voor dikke dinsdag

In onze streek noemen we de laatste dinsdag van de carnaval: ‘dikke dinsdag’. Traditioneel gezien eten we pannenkoeken. Sommige tradities moet je in eren houden šŸ™‚ Nog een keer met zijn allen diep ademhalen voordat we de 40 dagen vaste tijd in gaan.
Geniet er nog even van, voordat we weer normaal gaan doen. Deel je foto’s op Facebook en Instagram met #dikkedinsdag.

Salade van Boeren Leidse met sleutels

Heb je nog wat Leidse kaas over? Hierbij een eenvoudig en goed recept voor een lauw warme salade van Leidse boerenkaas met sleutels. Als bijgerecht of als hoofdgerecht. Lees alles over ons streekproduct op mijn blog: Leidse boerenkaas met sleutels.

Hollands kaasplanken van Neutenboom

Ultiem Hollands kaasplankje van Neut

Voor een goed excuus om na het eten nog een flesje wijn open te maken. Een ultiem Hollands kaasplankje van Ruud Neuteboom. Proost! šŸ˜ŠšŸ‘©šŸ»ā€šŸŒ¾

Kerstmis curd met mandarijntjes

Vier dagen aftellen tot aan de kerstmarkt in Voorhout. Met op #4 kerstmis curd met mandarijntjes. Zondag staat To op de kerstmarkt met alle ingrediƫnten en recepten. Dus kom gezellig voorproeven.

Karamel appels

Karamel appels

Vier dagen aftellen tot aan de kerstmarkt in Voorhout. Met op #3 karamel appels. Zondag staat To op de kerstmarkt met alle ingrediƫnten en recepten. Dus kom gezellig voorproeven.

Rudolfs rode-neus-rendier peertjes

Rudolfs rode-neus-rendier peertjes

Vier dagen aftellen tot aan de kerstmarkt in Voorhout. Met op #2 Rudolfs rode-rode-neus-rendier peertjes. Zondag staat To op de kerstmarkt met alle ingrediƫnten en recepten. Dus kom gezellig voorproeven.

Glitter en glamour galiameloen

Glitter en glamour galiameloen

Vier dagen aftellen tot aan de kerstmarkt in Voorhout. Met op #1 glitter en glamour galiameloen. Zondag staat To op de kerstmarkt met alle ingrediƫnten en recepten. Dus kom gezellig voorproeven.

Goedleven hachee van Rob en Sophie

Lekker traditioneel en lekker winters. Hachee volgens het Recept van Rob en Sophie. Lees alles over het rundvlees in het blog: Rundvlees uit Voorhout.

Pompoensoep met weinig gedoe

Pompoensoep met weinig gedoe

Het is echt de moeite waard om voor een pompoenplant een tegel uit je tuin te wippen. De bloemen zijn mooi, de vruchten decoratief en uiteindelijk ook heel lekker. Probeer deze pompoensoep maar eens. Dit weekend de ingrediƫnten van de pompoensoep met recept te koop bij Ted van der Maat in de winkel. Voor je zelf of voor als je niet met lege handen aan wilt komen.

Voorhoutse Kermis Perencake

Voorhoutse kermis perencake

Cake met gele room en veel peren. Ook te proeven en te koop op de braderie. Met recept in een tasje van To.

%d bloggers liken dit: