Nieuws van To Maat!

Beste To Maat relatie,

We willen jullie graag bedanken voor de fijne samenwerking en een succesvol 2019. Het was een mooi jaar voor ons waarin we een samenwerking startten met lokale boeren voor de teelt van de bieten en pompoenen. Passend bij elk seizoen ontwikkelde we een veganistische burger. Elk met een zo laag mogelijke foodprint en met een zo hoog mogelijke voedingswaarde door toevoeging van o.a. algen, hennep en gistvlokken.

Voor 2020 zijn we achter de schermen hard bezig met een grotere en modernere productielocatie. Er wordt er gewerkt aan een landelijk distributie netwerk. Daarnaast zijn er ontwikkelen met nieuwe, duurzame eiwitbronnen. Ben je benieuwd naar alle ontwikkelingen, bezoek ons dan op de Horecava, hal 7 stand 07.230, waar we vier dagen te gast zijn bij Natuurlijk vers. We hopen jullie daar te zien.

Nogmaals bedankt voor het succesvolle jaar en namens het hele team een gelukkig 2020!

Team To Maat.

Gepubliceerd door To Maat

eigenaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: