To Maat op tournee

Groen en doen markt, Sassenheim

30 november 2019, van 10:00 tot 15:00 | Bibliotheek Sassenheim | kosten gratis

Tijdens de Groen & Doen markt is te zien wat er allemaal gebeurt in Teylingen op het gebied van duurzaamheid en dan met name de natuur. Wil je zelf aan de slag of doe je al veel met duurzaamheid maar wil je nog meer weten? Laat je inspireren en kom naar de markt. o.a. Watertafelpresentatie, bladerbeestentafel, kinderen maken van groen en bloemblaadjes hun eigen beest op papier, maak je eigen mandala met zaden.

Proeverij, chateaubriand heemsteden

07 december 2019, van 12:00 tot 16:00 | Chateaubriand Heemstede | kosten gratis

Chateaubriand is een prachtige ambachtelijke slagerij gelegen in de gezellige winkelstraat van Heemstede. De etalage is een klimaatkast waar hammen liggen te rijpen. De winkel zelf is ingericht met vlees. kaas en andere delicatessen zoals in de romantische Charles Dickenstijd. Een ware beleving! Slager Johan van Uden mag zich ‘branche-erkend meesterslager’ noemen. De titel is het hoogst haalbare in de branche. Sinds november liggen zijn de groenteburgers uit de Bollenstreek aan het assortiment van Chateaubriand toegevoegd. Vandaag staan To en Johan met de barbecue op het terras, om de burgers te laten proeven en het verhaal achter te vertellen. Kom gezellig langs!

Kerstmarkt Voorhout

15 december 2019, van 11:00 tot 16:30 | Kerkplein Voorhout | kosten gratis

Op de markt staan kramen met diverse (handgemaakte) kerstartikelen, oud Hollandse ambachten, streekproducten en winterse hapjes en drankjes. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen, voorstellingen, een boekenmarkt en muzikale optredens.

horecava

13 tot 16 januari 2020 | Rai Amsterdam | kosten kaarten €25,- tot €55,-

De Horecava is een horecavakbeurs, die sinds 1957 wordt gehouden Amsterdam. Het is de grootste horecabeurs in Nederland. De Horecava heeft Verschillende paviljoens, met exposanten uit verschillende secties van horeca en catering: • Food mobility & delivery • Fast casual & Fast service • Bar • Koffie / Thee / Bakkerij • Bellavita • Grootkeuken • Facility & Hospitality • Food • TrendLAB • StartupLAB • Dienstverlening, Automatisering, Interieur & Design. Sinds 2001 wordt in het innovatiepaviljoen de Horecava Innovation Award uitgereikt in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment en Concepts.

Gepubliceerd door To Maat

eigenaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: