Winkel van To: Open

Vanaf vandaag open: Online winkel van To Maat

Vandaag start de nationale week zonder vlees. Een mooi moment om de online winkel van To met verse vleesvervangers en groenteburgers te openen. Bestel ze via de website. Dat maakt een week zonder vlees nog lekkerder. Want je bent wat je eet… 😉

De bestelling wordt bevestigd via een betaalverzoek via WhatsApp (Tikkie). Deze kunt u betalen via Ideal. Is de bestelling betaald, dan liggen de producten op vrijdagmiddag klaar in de winkel van Ted van der Maat op de Herenstraat 59 in Voorhout.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Laat zien hoe lekker gezonde voeding kan zijn

Ga mee in een duurzame levensstijl van uw leden, familie, vrienden, klanten of werknemers. Met To Maat zie je variatie en overvloed terug in lokale en seizoensgebonden salades, verse vleesvervangers en kleurrijke groente- en fruit snacks.

 

 

A7D62E29-C43B-469D-8AE5-6D4B36BEB9EE

Gepubliceerd door To Maat

eigenaar

2 gedachten over “Winkel van To: Open

  1. Dag To –

    Even een reactie op je lekkere burgers. Van de drie vinden we de bietenburger de allerlekkerste, gevolgd door de spinazieburger en de kaas-uienburger sluit de rij. Dat heeft aan de ene kant te maken met de meer uitgesproken smaak van de bietenburger, aan de andere kant met de textuur. Die bietenburger was het meest compact. De spinazieburger was gewoon lekker, bij de kaas-uien misten we een beetje de kaassmaak. Die mag wat best wat pittiger. De potjes met de sauzen zien er verzorgd uit en de inhoud smaakte uitstekend bij de burgers. Tot slot de broodjes, die waren helemaal top. Slim ook dat je voor verschillende kleuren hebt gekozen. Dat maakt het helemaal af. We vonden het leuk om op deze manier kennis te maken met je kooktalent. We zijn benieuwd waar je de volgende keer mee komt!

    Jos.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: